Banner</div>
Bar

21-22 Juli Margarethakedjan

Inbjudan

När Berit Olsson den 20 juli 2011 segrade i tävlingen om Margarethakedjan i Skurup hamnade arrangörskapet, i enlighet med traditionen, på Berits moderförening Öved-Östraby Skytteförening.
Det har hänt en gång tidigare att en skytt från vår förening tagit hem segern i denna anrika tävling. Detta skedde 1979 genom Bo Johansson. Men eftersom det 1980 var dags för arrangemang i Danmark så "slapp" vi arrangörskapet den gången.
Då 300 m banan i Öved-Östraby idag endast består av 5 banor, och vi ej har möjlighet till någon form av utbyggnad, stod det tidigt klart att tävlingarna fick förläggas till annan skjutbana.

Vi är glada att tillsammans med Landskrona Skytteförening och Helsingborgs Skyttesällskap kunna inbjuda landets alla skyttar till 2012 års tävling om MARGARETHAKEDJAN lördagen den 21/7 och söndagen den 22/7.

Tävlingarna kommer att genomföras på MegaLink-tavlor, och förhoppningsvis kommer vi även att kunna visa resultaten Live över internet.

Både dagarna före och efter Margarethakedjan genomförs ytterligare ett antal skyttearrangemang som vi hoppas lockar många av landets skyttar i olika åldrar till att besöka Skåne.

[Klicka HÄR för att ladda ner inbjudan som pdf.]
Norma
Monard
Sportec
Lanskrona
Sj&\ouml;bo
Färs och Frosta Sparbank
Bar
[ Startsida ]