Banner</div>
Bar

Nyheter

Välkomna till Skånsk Skyttesommar 2012!12-06-28
Under 11 dagar i slutet av juli - den 19-29/7 - bjuder vi in Er till en skyttefest i landets sydligaste distrikt. Vi erbjuder under veckan tävlingar och aktiviteter till såväl ung som gammal, banskytt som fältskytt, 6,5 som korthåll, nationellt som sportskytte.

Jag påstår att vi har något att erbjuda till er alla: Ny spännande tävling för samtliga åldrar och klasser på korthållsgevär på Öved-Östrabys nya moderna 50m bana, ett 120-årsjubileum i Skurup med en 300m tävling med annorlunda skjutprogram, den traditionstyngda Margarethakedjan på gevär 300 m ska avgöras på Landskronas skjutbana och sedan övergår vi till en SM-vecka fylld med svenska mästerskap och riksmästerskap på korthållsgevär nere i Ystad!

Passa på att upptäcka Skåne under några avkopplande dagar – härliga stränder, kulturupplevelser, närheten till Köpenhamn (eller varför inte en tur till Bornholm eller Ven?), det böljande skånska landskapet och inte minst besök några av våra trevliga och moderna skytteanläggningar! Ni som planerar att besöka oss under sommaren uppmanas att försöka boka boende så snart som möjligt – vi har på hemsidan ett antal länkar till er hjälp. Glöm inte bort att uppge ”SKYTTE” när ni bokar ert boende – på så sätt stöttar ni även arrangemangen med sponsorintäkter.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att Ni ska få ett antal trivsamma och spännande dagar i Skåne sommaren 2012! Och Du……. - anmälningssidan är igång – skynda dig med Din och din förenings anmälan! Sista dagen för anmälan är 1 juli!

Varmt välkomna till Skåne!

Hälsar
Jan-Ola Olsson, Tävlingsledare


Norma
Landskrona
Sjöbo
Monard
Sportec
Färs och Frosta Sparbank
Bar
[ Tillbaka ]