Banner</div>
Bar

Nyheter

M-kedjan: Christer, Louise och Jennie extra-bäst12-07-21
När den ordinarie ligg-tävlingen i Margarethakedjan var färdigskjuten var det dags för lite "uppsluppenhet". Då sköts en Extratävling med 16 lag som lottats ihop med tre skyttar i vardera laget. Skyttarna fick skjuta vardera en 5-skottserie i ligg, knä eller stående. Vem av skyttarna i laget som sköt respektive ställning avgjorde skyttarna själva inom laget!

Efter liggskyttet var det förstås jämnt med 3 lag på 49 poäng och fyra på 48. Knäskyttet sållade lite mer och två lag drog ifrån med totalt 97 poäng före ett lag med 95 respektive 94. I "Tokstollarna" hade Christer Tyglemark och Louise Olofsson skjutit ihop 95 poäng i de första serierna medan Patrik Johansson och Stefan Ahlesved hade gjort detsamma i "Sökaro".

Ståskotten skulle avlossas av Jennie Hantoft och Bengt Jansson i "Tokstollarna" respektive "Sökaro". Det var förstås upplagt för en spännande final. Jennie höll ihop sina ståskott och med 45 poäng tog hon segern till "Tokstollarna". Bakom dom segade sig "Götaland" (Gustaf Söderlind, Michael Norrman och Kjell Eriksson) upp till andraplatsen efter lysande stå-skytte - bl a tre raka tio-ettor - av Kjell! Bengt Jansson lyckades med en poängs marginal knipa tredjeplasten till "Sökaro".

Resultat från Extratävlingen och dagens ligg-skytte finns på Öved-Östraby Skf´s hemsida (klicka på förenings-loggan på Margarethakedjans tävlingssida).

Imorgon forttsäter Margarethakedjan i Landskrona med Tävling B (3 x 5 skott ställningsskytte) och final. Vi hoppas på en lika fin skytte-dag i Landskrona som idag men har du inte möjlighet att komma till skjutbanan kan du följa resultaten live på www.landskronaskyttegille.se!


Norma
Landskrona
Sjöbo
Monard
Sportec
Färs och Frosta Sparbank
Bar
[ Tillbaka ]