Banner</div>
Bar

Nyheter

Margaretakedjan: Idag ska det avgöras!12-07-22
Så börjar andra dagen av tävlingen om Margarethakedjan i Landskrona. Idag ska det avgöras vem som tar hand om segern i den traditionsrika tävlingen Margarethakedjan 2012 och vem som ska få den vackra kedjan med sig hem.

Även idag är det en strålande solskensdag i Landskrona. På programmet för denna andra dag i Margarethakedjan står först Tävling B med en ställningsskjutning 3x5 skott, dvs 5 ligg, 5 knä och 5 stå. Därefter ska det skjutas final baserat på sammalagda resultatet av Tävling B och gårdagens 15 ligg i Tävling A.

Dagens skjutlag skjuter i omvänd ordning (förutom lag 1), dvs de som sköt sist igår skjter först idag i ordingen 1, 8, 7, 6, 5, 4, 3 och 2.

Är du nyfiken på historiken bakom Margarethakedjan och dess danska grundare Sophie Margrethe von Oxholm kan du läsa det på Öved-Östraby Skf´s hemsida klicka på loggan på Margarethakedjans tävlingssida). Där hittar du även lite om de "parallella" tävlingarna i Danmark samt bilder från den svenska kedjans följebok med alla segrarna genom tiderna.

Du kan följa tävlingen live på www.landskronaskyttegille.se/Live
Vi ser fram emot en spännande tävling!!


Norma
Landskrona
Sjöbo
Monard
Sportec
Färs och Frosta Sparbank
Bar
[ Tillbaka ]